• Szeretne relaxálni, feltöltődni?

  Szeretne relaxálni, feltöltődni?

 • Szereti a minőséget?

  Szereti a minőséget?

 • Szereti a maximális figyelmet?

  Szereti a maximális figyelmet?

 • Megtalálta, akit keresett!

  Megtalálta, akit keresett!

Svédmasszázs

az örök kedvenc

Fejmasszázs: A kezelés rendkívül kellemes, serkenti a hajhagymák működését, pihentet, lazít, fájdalmat csillapít, fokozza a szellemi aktivitást, felfrissít, közérzet javítására, és a stressz csökkentésére is alkalmas.

Arcmasszázs: Nem keverendő a kozmetikai arcmasszázzsal. Elősegíthetjük vele a ráncok kisimulását, a vérellátás frissítését, az arcbőr rugalmasságának megőrzését. A masszázs hat a pszichénkre is, nyugalmat, frissességet eredményez a mély relaxációnak köszönhetően.

Hátmasszázs: A modern életforma általában megterheli az emberek hátát, ezért is érdemes ezt a testrészt kezelni. Ez a masszázs különösen alkalmas az ülőmunka által okozott krónikus fájdalmak kezelésére, a deréktáji, háti, és nyaki izmok lazítására. A hát kezelése során külön gondot kell fordítani a nyak-vállöv, és a lapocka átdolgozására, amelynek környékén általában fájdalmas izomcsomók találhatók, melyek rengeteg panaszt okozhatnak. A myalgiás csomók megszűnése érdekében a hátmasszázst kúraszerűen érdemes alkalmazni, illetve ki lehet egészíteni köpölyözéssel is.

 • RelaxálóAmennyiben túlfeszültek az idegei, és csak kényeztető „simogatásra” vágyik, nem erős gyúrásra, akkor a relaxáló hátmasszázs javasolt. A lassú, simító mozdulatok jelentősen hozzájárulnak az izmok elernyedéséhez, az idegek megnyugtatásához. Kiváló a stressz feloldásához, a vérkeringés, és a szövetek oxigénellátásának javításához. A kezelés során használt speciális olajok, és masszázskrémek tovább fokozzák a relaxációs hatást.
 • Frissítő: Élettani hatásai szinte megegyeznek a relaxáló masszázséval, viszont ebben az esetben intenzívebb, lendületesebb, erősebb gyúró fogások jellemzőek.

Talpmasszázs (frissítő): A teljes szervezetre, és lélekre ható energizáló kezelés. Megnyugtat, pihentet, regenerál, frissít. Célja, hogy az emberi szervezet öngyógyító erőit erősítse, és támogassa. Javul az anyagcsere folyamata, fokozódik a szervezet nyirokkeringése, ezáltal erősíti az immunrendszert is. Masszázs előtt meleg vizes lábfürdőt kap ajándékba, aromaterápiás fürdősóval.

Cellulit masszázs: A narancsbőr jelenséget a test egyes részein kialakult ödémás, betokozódott, méreganyaggal teli zsírsejtek okozzák, melyektől a szervezet nem tud megszabadulni. A cellulit masszázs hatékony a narancsbőr elleni harcban, mert javítja a vér- és nyirokkeringést, ami a szövetekben lerakódott salakanyag elszállítását végzi. A masszázs speciális cellulit elleni olajokkal, gyors, és erős mozdulatokkal történik, ami kiválóan alkalmas a kényes területeken kialakult narancsbőr csökkentésére. Tekercseléssel, és köpölyözéssel tovább fokozható a hatás. Látványos eredmény eléréséhez életmódváltás szükséges, a kúraszerűen végzett kezelés mellett. A kúrába foglalt kezelések száma, és gyakorisága előzetes állapotfelmérést igényel.

Köpölyözés: A bőrön keresztül végzett, vákuumhatással működő módszer, mely a reflexhatásokat használja ki. A köpöly egy harang alakú eszköz, mely alatt vákuum keletkezik, ha kiszorítjuk belőle a levegőt. A szívóhatás pontosan szabályozható. A köpölyözés során a vákuum hatására a kezelt területen a kapillárisok kitágulnak, ez friss vér, és több oxigén beáramlását teszi lehetővé, ami egyenletesen átjárja a kötőszöveteket. Értágító hatású, azaz fokozza a helyi véráramlást, ezáltal pedig a bőrben, kötőszövetekben, izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását, illetve a lebomlott anyagcseretermékek eltávolítását. Hatásos többek között izomfájdalmakra, izomláz enyhítésére, cellulit kezelésre. Érzékeny bőr esetén maradhat némi nyoma a bőrfelszínen, ettől azonban nem kell megijedni, a vörös/lila foltok pár nap alatt elmúlnak.

Peeling: Más szóval: bőrradír. Az eljárás során apró, kemény szemcsék segítségével egyszerűen, dörzsöléssel távolítjuk el az elhalt hámsejteket, ezáltal a későbbi masszázs során könnyebben bejutnak a hatóanyagok, ami után bőre selymesen puha tapintású lesz. A kezeléskor mérsékelt nyomást alkalmazunk. Élénkíti a bőr mikrocirkulációját. Kifejezetten ajánlott nyaralás előtt, az egyenletes barnulás érdekében, de hatása télen sem elhanyagolható.

.

.