.

.

Rózsa szeánsz

a féldrágakő energiájával

A rózsa maga a szépségbe zárt gyógyító csoda.
Számos kultúrában évezredek óta óriási becsben áll, a virágok királynőjeként emlegetik. Gyógyító, és tápláló erejét India ősi medicinájában igen nagy tisztelet övezi. Az aromaterápiában alkalmazott illóolajának gyulladásgátló, vérzéscsillapító, antibakteriális tulajdonságai vannak amellett, hogy hat a hormonháztartásra, és az általános közérzetre is. Szó szerint megnyugtatja a szívet és az érzelmeket. Nyugtalanság, érzelmi egyensúlytalanság esetén csodákra képes a rózsa, és a belőle származó készítmények.
Hűsíti, nedvesíti, tonizálja a bőrt. A szív mellett az elmére is nyugtató hatást fejt ki, összhangot teremt a szív és az elme között.
A rózsalekvár évszázadok óta ismert, az uralkodók ezzel ajándékozták meg szívük hölgyét, hogy elnyerjék odaadó szerelmét.
A rózsalekvár erőteljesen tonizálja a szívet, pozitív érzelmeket kelt, boldogságérzettel tölt el, segíti a sejtregenerációt, táplálja a szöveteket, rendkívüli afrodiziákum.
A rózsa mámorító, gyógyító csoda, mely a fiatalság, szépség és szerelem elixírje.
Illata felerősíti a nők önbizalmát és lenyűgöző díva atmoszférájával lengi körbe őket.
Hatékonyan javít a rossz közérzeten, csillapítja a menstruációs fájdalmakat, és klimaxos panaszokat, segít helyrebillenteni a hormonháztartás ingadozásait.
Ennek a kezelésnek egy rózsakvarcból készült, „gomba” alakú féldrágakő adja az esszenciáját.
A féldrágakövek finom rezgéseik által jótékony hatással vannak a test energiájának harmonizálására, a természetgyógyászatban például nélkülözhetetlen eszközök. Mindegyik rezgéseket bocsát ki magából, így nemcsak a színükkel kápráztatják el a szemet, hanem energiával töltik fel szervezetünk minden apró sejtjét.

Időtartam: 70 perc
Kezelés menete:

  • speciális habból, és rózsaszirom őrleményből, vagy virágvízből, és habzóporból készült bőrradírral megtisztítom az arcot, és a dekoltázst
  • rózsa illatú, olajmécsesből nyert meleg olajat viszek fel az arc, és a dekoltázs bőrére
  • rózsagombával lassú, simogató, körző mozdulatokat végzek az érintett területen
  • ásványianyag feltöltő maszkot helyezek fel
  • a hatóidő alatt a rózsagombával átmasszírozom a karokat
  • a maszk eltávolítását követően tonizáló hatású rózsavíz permetet hintek a bőrre
  • ébresztgetni kezdem az alélt vendéget
  • új időpontot egyeztetek
  • egészségére :)