• Szeretne relaxálni, feltöltődni?

  Szeretne relaxálni, feltöltődni?

 • Szereti a minőséget?

  Szereti a minőséget?

 • Szereti a maximális figyelmet?

  Szereti a maximális figyelmet?

 • Megtalálta, akit keresett!

  Megtalálta, akit keresett!

Rólam

Kislány korom óta fodrász szerettem volna lenni, így általános iskola után nem is volt kérdés, hogy hol tanuljak tovább. Fodrász lettem. Kezemben tartottam a bizonyítványomat, ami az álmom megvalósulását jelentette, és…… nem éreztem, amit kislány koromban elképzeltem.
Elfogott egy érzés, amit Geszti Péter egyetlen sora tökéletesen leír: „az akarok lenni, ami akkor voltam, mikor az akartam lenni, ami most vagyok”. Jó lett volna visszamenni az időben, és újratervezni az egészet. Nem voltam rossz fodrász, de mégsem adta azt az érzést, amire igazán vágytam. Kicsit később egy családi nyaralás alatt valaki megkért, hogy kenjem be naptejjel a hátát. „Ú, de jó kezed van”! Így kezdődött minden…
Előtte meg sem fordult a fejemben, hogy masszőr legyek. Aztán visszapörgettem az emlékeimet a fodrász gyakorlati oktatásra, ahol az oktató szinte minden vendég haját velem mosatta meg, sőt, a sajátjához is engem kért. Miért? A hajmosásnak szerves része egy pár perces fejmasszázs. Mindenki libabőrös volt a kezem alatt, imádták! Jött a felismerés…
Azt a rendkívül jóleső érzést kerestem, hogy valamiben alapvetően, zsigerből jó vagyok! Amiért úgy megdicsérnek szinte mindig, hogy belepirulok. Nem is gondolkodtam sokat, a legközelebb induló gyógymasszőr képzésen már ott voltam. 2009 februárjában sikerrel levizsgáztam, azóta mondhatom:
Üdvözlöm! Herczeg Csilla vagyok, masszőr.
Gyakorlati időmet a Danubius Health Spa Resort Margitsziget csapatának tagjaként töltöttem, ahol betekintést nyertem a masszázsok, iszappakolások, tangentor, valamint wellness kezelések világába.
2015 óta egyéni vállalkozóként hódolok a szenvedélyeimnek: a masszázsnak, és a tanulásnak.
Folyton kutatok az újdonság, a minőség, az egyediség után. Szeretek mindig valami újat, mást, különlegeset tanulni, és adni a vendégeimnek, akiknek nem elég az átlagos, sem a kezelések, sem a bőrükre kerülő anyagminőség tekintetében.
Ebből adódóan palettámon a klasszikusok mellett megtalálható a KoroKan masszázs, valamint olyan SPA kezelések is, amiket egyelőre csak kevés masszőr végez kis hazánkban.

Ha Ön is úgy érzi, hogy érdemes engem választania, vegye fel velem a kapcsolatot, és kérjen időpontot még ma! Várom szeretettel a XX. kerületben, a Chilla masszázs műhelyben!

.

.