.

.

Mécses masszázs

ha forrón szereti

Maga a megérdemelt luxus. Kis kerámiacsónak kinézetű mécsesből meleg, 100%-os tisztaságú, organikus olaj nyerhető.
A shea vaj, méhviasz, kokum vaj, valamint értékes növényi olaj alapú készítmény bemasszírozása csodálatosan puha, és bársonyos tapintású bőrt eredményez. Az olaj kellemes melege, és a ringató, akupresszúrás elemeket tartalmazó masszázs ellazítja a fáradt izmokat. Az illóolaj terápiás hatása enyhíti a stresszt, pihenteti az elmét, kisimítja a lélek ráncait.
A meleg olajjal kérhető hátmasszázs, illetve teljes testmasszázs. Amennyiben a vendég beleegyezik, úgy a testmasszázs során a homlokra is olajat csorgatok, mely a hajas fejbőrnek is jót tesz.
A mécses kókusz- és kenderolaj taralma táplálja a hajhagymákat, kisimítja a töredezett hajszálakat, csökkenti rugalmatlanságát, shea vajjal puhítja, és csillogóvá varázsolja a fénytelen hajat.

Időtartam:

  • hátmasszázs: 40 perc
  • testmasszázs: 70 perc

Az olajmécses jelenleg három illatban elérhető:

  • Citromfű: túlterheltség, kimerültség esetén ajánlott. Gyulladáscsökkentő hatása van, alkalmazható ízületi, izom és reumatikus fájdalmaknál.
  • Levendula: oldja a feszültséget, lehangoltságot, depressziót, nyugtat. Elősegíti a sebek gyorsabb gyógyulását, fertőtleníti a bőrt, nyugtatja a gyulladást.
  • Geránium (rózsa): szabályozza a faggyúmirigyek működését, ránctalanító, sebgyógyító hatású. Enyhíti a szorongást, félelmet, feszültséget. Csökkenti a vérnyomást, antidepresszáns hatással bír, jókedvre derít.