.

.

Hasznos tudnivalók

 • Tudnia kell, hogy lakásomban fogadom kedves vendégeimet. A masszázs egy csakis erre a célra fenntartott, szakszerűen berendezett szobában történik. A lakásban a kezelés ideje alatt kizárólag a vendég, és a masszőr tartózkodhat.
  A tisztaság megóvása érdekében kérem, hogy belépés után vegye le cipőjét, és bújjon bele az előre odakészített, minden egyes használat után fertőtlenített „vendégpapucsba”.
 • Kizárólag előre megbeszélt időpontban tudom fogadni vendégeimet. Időpontot egyeztetni csak telefonon tudunk.
 • A megbeszélt időpontnál sokkal előbb jönni nem célszerű (max. 10 perc), mert a két vendég közötti teendőim időt, és odafigyelést igényelnek.
 • Kérem, ha valamilyen oknál fogva nem tud eljönni a megbeszélt időpontra, feltétlenül jelezze!
  Annak a személynek, aki két alkalommal bejelentkezik, de lemondás nélkül nem jelenik meg, több időpontot nem áll módomban adni. Ha késik, minden esetben a saját kezelési idejéből teszi azt, az eredetileg megbeszélt masszázs teljes árának kifizetése mellett.
 • Amennyiben először látogat el hozzám, úgy egy pár perces beszélgetéssel, adatlap kitöltéssel kezdjük az ismerkedést. Erre azért van szükség, mert a beszélgetés alatt kiderülhetnek olyan tényezők, amik befolyásolják a masszázs menetét, sőt, az is előfordulhat, hogy a kezelés teljes elmaradásához vezetnek, a vendég érdekeit szem előtt tartva. Kérem, feltétlenül olvassa el a masszázs ellenjavallatait, melyet megtalál az "információk" menüpontban, vagy itt
 • A kitöltött adatlapok idegen kezébe nem kerülhetnek, biztonságos, elzárt helyen tárolom őket. Adatainak tárolásáról, megőrzéséről bővebben az "adatkezelés" menüpontban, vagy itt olvashat.
  A vendégnek jogában áll megtagadni az adatlap kitöltést, de ebben az esetben a szolgáltatás nem vehető igénybe.
 • A fizikai közérzetjavító szolgáltatás (pl. a masszázs) pénztárgép köteles tevékenység, melyet az aktuális jogszabályoknak megfelelően, a vendég nevére és címére kiállított számlával váltok ki, tehát ismét nevet, címet fogok kérni!
  A számla megírása nem opció kérdése! Ellenértéke minden esetben a helyszínen, készpénzben fizetendő.
 • Zuhanyzási lehetőséget biztosítok, tusfürdővel, tiszta törölközővel.
  Kérem, hogy erre való igényét lehetőség szerint már a bejelentkezésnél jelezze, hogy több idővel számoljak.
 • A masszázs nem „futószalagon” történik, nincs rohanás, kapkodás, a kezelés után feküdhet még egy kicsit aléltan, betakarva, és a saját tempójában térhet magához. 
 • Lehetősége van térítésmentesen kávét, teát, ásványvizet fogyasztani, sőt, masszázs után a víz egyenesen „kötelező”!
 • A KoroKan masszázst leszámítva érdemes olyan fehérneműt/fürdőruhát felvenni a kezeléshez, amit nem sajnál, ha adott esetben krémes lesz, valamint a hajmosást is célszerű masszázs utánra időzíteni, hogy ne legyen gond, ha kezelés közben olajosak lesznek tincsei.
 • Amennyiben nem érzi magát kellemetlenül, akár fehérnemű nélkül is felfekhet az ágyra, hiszen minden olyan testrésze takarva lesz, amelyet éppen nem masszírozok.
 • A masszázsszobában egy paraván mögött kényelmesen tud vetkőzni-öltözni. A székre készített pléd azt a célt szolgálja, hogy a paraván mögül ebbe burkolózva - legyen akár meztelen, akár fehérneműben - minden feszélyezettség nélkül tudjon kilépni, és felfeküdni a masszázságyra. Természetesen ez a teljes testmasszázsokra érvényes, ha csak talpat szeretne masszíroztatni, elegendő a nadrágja szárát felhúzni. :)
 • Javaslom, hogy hozzon magával hajgumit, azonban ha megfeledkezik róla, az sem tragédia.
  Tudok adni, melyet higiéniai okokból meg is tarthat.
 • Masszázs előtt az ékszereket minden esetben kérem levenni. A legjobb, ha eleve azok nélkül érkezik.
 • Hölgyeknek javasolt smink nélkül érkezni, vagy maximum lehelet finomságúval, főleg, ha az arc kezelésére is sor kerül.
 • A masszázs alatt kellemes, halk relax zene szól. Ha van kedve, hozhatja saját kedvenceit is pendrive-on, CD-n, MP3 formátumban!
 • Masszázs közben fontos, hogy minden idegszálammal a vendégre koncentráljak, ezért igyekszem csendben maradni, nem beszélgetni. Amennyiben a vendég beszélgetést kezdeményez a kezelés alatt, úgy tőmondatokban próbálom meg rövidre zárni a témát, hogy maga is elcsendesedjen, kicsit kikapcsoljon, és mély relaxációba kerüljön, hiszen pihenni, feltöltődni érkezett. Természetesen, ha hideg van, meleg van, nem elég erős, túl erős, mosdóba kell mennie, zsebkendőre van szüksége, stb. nyugodtan szóljon!
 • A masszázs előtti „hogy van” nem csupán egy udvariassági kérdés! Tényleg érdekel, hogy van!?
  Milyen hangulatban érkezett, fizikailag hogyan érzi magát, fáj -e valahol, jobban lett -e az előző kezelés óta, betegeskedett -e mostanában, milyen a vérnyomása? stb.
  Masszázs előtt ezeket tényleg jó tisztázni, mert ha például fáj a foga, jobb, ha elhalasztjuk a kezelést. Vagy ha 200 a vérnyomása, akkor a masszázs vérnyomás emelő hatása miatt - a saját érdekében - nem fogom megmasszírozni.
  Tehát a „hogy van” nálam nem csak egy kérdés!
 • Vannak olyan dolgok, amiket a vendég kínosnak érezhet, feleslegesen.
  Ilyenek például, ha elfelejtette szőrteleníteni a lábát, korog a gyomra, folyik az orra, elalszik és horkol, folyik a nyála stb.
  Ne feszengjen, lazuljon el! Lehet, hogy az én gyomrom is korogni fog. :)